Wij vertalen de bestek aanvraag naar een passende offerte

U zoekt projectzonwering met de juiste kwaliteit en prijs?

Bij Peeters Projectzonwering bent u aan het juiste adres. Alles draait bij ons om het leveren van zonwering van hoge kwaliteit die zorgeloos voldoet aan het bestek. Wij denken met u mee en adviseren en ontzorgen u door het hele proces. We spreken dezelfde taal als u en uw bouwteam.

Onze typen zonwering

Zijdelingse lichtinval is onmogelijk door de vlakke constructie. Screendoek voorzien van een Rits zakken verticaal door de ritsgeleiders , aangestuurd door de motoren. Het doek is bovendien brandvertragend en gegarandeerd rot– en schimmelvrij. Een ritsscreen is bestand tegen wind tot windkracht 8.

Zonlicht en warmte blijven op afstand van de gevel en het uitzicht van binnen naar buiten blijft vrij. Zeer geschikt voor toepassing in zorginstellingen, ziekenhuizen en kantoorgebouwen. De windbestendigheid van een uitvalzonwering is afhankelijk van de vorm en ligging van het gebouw.

Het toepassen van horizontale buitenjaloezieën levert meer op dan alleen een perfecte klimaatbeheersing. Door te variëren met de lamelhoek krijgen zonlicht en warmte de kans om wél of juist niet tot diep in het gebouw door te dringen.

Dit effectieve zonweringsysteem met vaste lamellen in verschillende varianten, garandeert een nagenoeg  ongehinderd zicht naar buiten terwijl de directe instraling van hinderlijk zonlicht achterwege blijft. Geeft karakter aan uw gebouw.

Multifunctioneel inzetbaar als zonwering in de horizontale als verticale variant rond een gebouw. Extreem hoge weersbestendigheid en mogelijk om met één centraal aangestuurd systeem grotere oppervlakken te bedienen. In vaste of elektrische uitvoering beschikbaar. 

Meer weten over onze projectzonwering?

Neem contact met ons op!