De zonwering voor uw project top geregeld

Peeters projectzonwering in Oosterhout

Peeters levert en verzorgt sinds 1999 alles op het gebied van projectzonwering in de utiliteitsbouw. Vanuit Oosterhout in Noord-Brabant rijden we door heel Zuid Nederland voor het monteren en onderhouden van uw projectzonwering.

Dat betekent dat wij u tegenkomen in verschillende sectoren en met uiteenlopende wensen. Omdat wij in eigen huis de beste zonwering maken, zijn uw wensen onze uitgangspunten. Met meer dan 20 jaar ervaring spreken we uw taal. Afspraak is bij ons afspraak, we houden korte lijnen en denken mee met uw doelstellingen.

Graag leren wij u beter kennen en verzorgen we samen met u de oplossing voor uw perfecte zonwering.

Neem contact met ons op!

“Wij weten van aanpakken en Peeters ook! We hebben korte lijntjes en dat werkt lekker.”
Veerle van der Kroon
Gorisse Bouw

De voordelen van Peeters Projectzonwering:

Onze aanpak

Wij kopen halffabrikaten in binnen- en buitenland. Hiervan maken wij vervolgens in eigen huis de beste projectzonwering voor uw gebouw. Na het advies monteren onze eigen en door ons opgeleide medewerkers alles vakkundig aan uw gevel.

Ons vakmanschap is uniek doordat we alles in eigen huis doen; van het opleiden van ons personeel, tot fabricage, enginering en service en onderhoud.

We leveren altijd maatwerk dat – in onze eigen fabriek – tot stand komt door een samenspel van ons met het projectteam van aannemer, architect/opdrachtgever. Door de jaren heen zijn wij regionaal uitgegroeid tot een van de grote spelers op het gebied van zonwering, we leveren jaarlijks projectzonwering aan zo’n 100 projecten en lossen meer dan 900 storingen per jaar op. Dit hopen we nog vele jaren te blijven doen.

Service en onderhoud

Omdat wij de zonwering in eigen huis assembleren, hebben we alle onderdelen gewoon in huis. Dat is praktisch bij de service en het onderhoud. We kunnen een storing in veel gevallen op de eerste afspraak meteen al oplossen.

Duurzaamheid/regelgeving

We vinden het belangrijk om zo duurzaam mogelijk te ondernemen en te produceren. We scheiden ons bedrijfsafval en laten dit waar mogelijk op een duurzame manier recyclen. Dat zie je onder andere aan ons Alu-Eco keurmerk.

Maatschappelijk Betrokken Ondernemen

Zo betrokken als wij ons voelen bij onze klanten voelen wij ons ook bij hen voor wie de zon minder schijnt. Voor elke verkochte meter doek doneren wij € 0,10 aan KWF Kankerbestrijding.

KWF logo

Ons bedrijf in beeld

Video afspelen

Meer weten over onze projectzonwering?

Neem contact met ons op!