Wij adviseren, engineeren, produceren, leveren en monteren projectzonwering!

Onze werkwijze voor uw perfecte zonwering

Voldoen aan het bestek voor projectzonwering kan een uitdaging zijn. Timing, planning, professionaliteit, goede communicatie en perfecte zonwering zijn van essentieel belang.
Laat dat nu net onze expertise zijn!

Wij ontzorgen u tijdens het hele proces

De voorbereidingen / werkwijze

  • Nieuwe aanvragen komen per mail bij ons binnen.
  • De calculator maakt een passende offerte rekening houdend met de bestekomschrijving.
  • Onze technische adviseur zal de offertes opvolgen en waar nodig meedenken naar een passende bouwkundige oplossing.
  • Na opdracht zal onze Werkvoorbereider een technisch voorstel doen door middel van autoCAD-tekeningen en details. Een heldere tekening voor alle partijen zowel opdrachtgever als aannemer.
  • Na goedkeuring op dit tekenwerk, gaan we over tot bestellen van de doeken, motoren en aluminium onderdelen in de juiste Ral kleur.
  • Als alle onderdelen binnen zijn gaan we de zonwering assembleren in onze eigen werkplaats.
  • Daarna wordt de zonwering op locatie gemonteerd door onze eigen montage ploegen.

In onze werkplaats worden de halffabrikaten geassembleerd tot eindproduct. Ambachtelijk handwerk door zelf opgeleide medewerkers zorgt voor kwaliteit van uw zonwering.

Onze projectleider zorgt er met zijn kennis en ervaring voor dat u niet voor verrassingen komt te staan. Hij onderhoudt nauw contact met de uitvoerder op de bouwplaats en coördineert het volledige proces nauwkeurig om u als klant volledig te ontzorgen op het gebied van zonwering.

Onze vakbekwame technici (VCA-gecertificeerd) zetten de kroon op het werk. Met hun gevoel voor techniek en de ondersteuning in de vorm van modern uitgeruste montagebussen kunnen ze elke klus aan. Naar behoefte maken we gebruik van externe specialisten. Daarmee bieden we u flexibiliteit die het bouwproces vraagt, zonder dat u daarvoor te veel kosten betaalt.

Ook na de montage kunt u op ons blijven rekenen. Enerzijds omdat we vinden dat dit een onlosmakelijk deel van uw opdracht is, anderzijds omdat we er eerlijk voor uitkomen dat we u en uw relaties ook voor een volgende gelegenheid graag terugzien.

Peeters Projectzonwering

Advies & Calculatie

Wilt u een offerte ontvangen? Bel ons op telefoonnummer 0162-420 442. Of vraag de offerte aan via offerteplatform 12Build  of via info@peetersprojectzonwering.nl.

Onze technisch commercieel adviseur neemt graag contact met u op om de offerte toe te lichten en eventuele vragen te beantwoorden. Zodat u weet dat het goed zit.

"Wij werken al heel lang met Peeters en over de reden kan ik kort zijn: korte lijnen en duidelijkheid. Wat wij nodig hebben verzorgen zij. Je weet wat je aan elkaar hebt. Afspraak is afspraak."
Silvester van de Aa
Willy Naessens Nederland (Industriebouwer)