Geen verrassingen door perfect onderhoud van uw zonwering.

Peeters Projectzonwering Service & Onderhoud

Bij het genieten van zonwering hoort goed onderhoud van het materiaal. Om uw zonwering in topconditie te houden onderhouden wij alle projectzonwering door Zuid Nederland. En we lossen uw storing razendsnel op. Ook als de zonwering niet door ons is geleverd.

Meer weten over onze service en onderhoud? Bekijk ze op onze website Peeters Projectzonwering Service & Onderhoud.

"Wij zijn al veertien jaar klant bij Peeters. Je kent de mensen en ze hebben van huis uit leverbaar wat wij in die veertien jaar nodig hebben gehad."
Frans van Dongen
Building Management Coördinator GfK Nederland

Klantmanager Glenn van Riel

‘Ik werk voor een gemotiveerd, professioneel, bloeiend en groeiend bedrijf met een duidelijke koers waarbij het accent ligt op service, onderhoud en het leveren en monteren van zonwering.

Het leuke van mijn werk is het meedenken met de klant en oplossingen bedenken. Gemiddeld lossen wij met een team van rond de tien man zo’n 900 storingen per jaar op.

Dat kunnen we snel, omdat we een vakbekwaam en technisch team van eigen monteurs, een hoogwerker-certificaat en een grote voorraad onderdelen hebben’.

Meer weten? Neem contact op met Glenn.

Het hele jaar goed onderhouden zonwering?

Kies dan voor een onderhoudscontract. U bent het hele jaar door verzekerd van zonwering die goed werkt. En u verlengt de levensduur van de zonwering. Bij een meerjarig onderhoudscontract bieden we daarnaast ook extra inzicht door middel van een exploitatiebegroting. U heeft inzicht in de onderhoudskosten voor de komende jaren. En duidelijkheid over de acties die wij uitvoeren om uw zonwering in top conditie te houden.