Ook zonder contract lossen onze mensen uw storing snel op.

Storing melden

Werkt uw projectzonwering niet goed? Vertel ons wat er aan de hand is, dan sturen wij zo snel mogelijk onze ervaren monteurs op pad. De bussen van onze monteurs zijn rijkelijk gevuld met allerhande onderdelen. Hierdoor kunnen wij een First-Time-Fix mentaliteit hanteren. Ook zonder onderhoudscontract.

Wij bieden snelle reparatie en service

Eigen monteurs met veel kennis en ervaring

Is de zonwering aan uw pand defect? Een doek gescheurd, het besturingssysteem doet het niet of de motor ratelt? Wij lossen het snel voor u op. Wij produceren zonwering in eigen huis en hebben alle onderdelen op voorraad. U kunt een storing bij ons via de mail melden. Onze montagebussen zijn flink uitgerust met onderdelen. En onze eigen monteurs zijn gedreven en beschikken over veel kennis en ervaring. We lossen een storing daarvoor bijna altijd in 1 keer op, First-Time-Fix. Wij staan voor u klaar. Ook als de zonwering niet door ons is geleverd.

"Ze denken echt met je mee. Als iets lastig is, of ver weg, of je hebt er iets speciaals voor nodig dan bedenken ze oplossing en zorgen ze altijd dat de klus geklaard kan worden.."
Veerle van der Kroon
Gorisse Bouw