Bent u op zoek naar nieuwe zonwering voor uw kantoor-, schoolgebouw, zorginstelling of ander pand?

Nieuwe zonwering

De zonwering van uw gebouw is aan vervanging toe? Of u staat voor een renovatieklus van het vervangen van onderdelen? Een heel gedoe om alles te regelen. Gelukkig kunt u dat aan ons overlaten.  Alle kennis over projectzonwering is bij ons aanwezig. Wij zorgen ervoor dat u snel weer topkwaliteit zonwering heeft hangen. Dit gaat over het leveren van nieuwe zonwering op bestaande panden en eventuele totaalvervangingen van zonwering

Wij leveren en monteren onder andere Ritsscreens, Rolschermen, Uitvalschermen, Knikarmschermen, Rolluiken, Pergolazonwering, Verandazonwering, Multiscreens, Markizolette’s en Buitenjaloezieën etc.  

Bel 0162 – 423 626 of mail naar verkoop@ppso.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Rolschermen/
normale screens

Uitvalschermen

Knikarmschermen

Rolluiken

Multiscreens

Markizolettes

Pergola/veranda
zonwering

(Verduisterende)
Binnenzonwering

Buitenjaloezieen Peeters Projectzonwering

Buitenjaloezieën

Luifelconstructies Peeters Projectzonwering

Luifelconstructies

Schoepenzonwering Peeters Projectzonwering

Schoepenzonwering

Binnenzonwering

De zon blijft buiten terwijl het binnen sfeervol is. Met onze uitgebreide keuze aan binnenzonwering hebben wij voor u 100% zeker een aantrekkelijke en praktische oplossing. Denk aan jaloezieën, rolgordijnen, plissé, duette® shades en Sun-Green daglichtfilters. 

Buitenzonwering

Een goede zonwering aan de buitenkant van een gebouw is de meest effectieve manier om zonlicht en warmte te beheersen. Het zorgt voor een prettige binnentemperatuur en het bespaart energie. En niet te vergeten: een mooie zonwering geeft het pand de juiste allure. Wij leveren diverse soorten buitenzonwering.

Advies en begeleiding

Nieuwe zonwering aanschaffen voor een bestaand pand brengt vaak wat uitdagingen met zich mee. Elke situatie is anders. Een school heeft andere wensen dan een verpleeghuis, ziekenhuis of een kantoorcomplex. De wensen van de mensen die er werken, leren of slapen vormen het uitgangspunt voor het type zonwering. Maar ook technische aspecten van het gebouw spelen een grote rol. En de manier waarop onderhoud georganiseerd kan worden is zeker ook een belangrijke factor. Omdat het best ingewikkeld is om de best passende zonwering te selecteren, helpen wij u daarbij. Onze ervaren adviseurs gaan met u in gesprek om alle wensen, behoeften en mogelijkheden in kaart te brengen. Vervolgens wordt er een offerte op maat opgesteld. Bij opdracht verzorgen wij de complete begeleiding van inmeten, de werkvoorbereiding en de productie tot aan de planning, montage en aftersales. U wordt volledig begeleid in het hele proces.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij komen graag op locatie om de situatie te beoordelen en een advies met bijbehorende vrijblijvende offerte uit te brengen.

"Wij zijn al veertien jaar klant bij Peeters. Je kent de mensen en ze hebben van huis uit leverbaar wat wij in die veertien jaar nodig hebben gehad."
Frans van Dongen
Building Management Coördinator GFK Nederland