Kwaliteit en vakmanschap dat uitgedragen wordt door een team van enthousiaste werknemers

Peeters Projectzonwering Service & Onderhoud

Uit de ervaring van Peeters Projectzonwering is Peeters Projectzonwering Service & Onderhoud ontstaan. Want een mechanisch product als zonwering heeft onderhoud nodig. Gericht op kwaliteitsbehoud en verlenging van de levensduur. En daar ligt onze motivatie. Wij zijn er om uw zonwering in top-conditie te houden en u te helpen dit te organiseren.

Onderhoud van zonwering is belangrijk voor een lange levensduur en blijvende kwaliteit. Het voorkomt bovendien onverwachte kosten. Wij onderhouden, repareren en verhelpen storingen aan uw zonwering. Ook als de zonwering niet door ons geleverd is. Onze ervaren monteurs zijn altijd op pad met een ruim uitgeruste bus om het onderhoud zo optimaal mogelijk uit te voeren. Ook kunnen wij u voorzien van nieuwe zonwering en houden wij ons bezig met renovatieprojecten. 

Waar doen wij het voor?

Jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat wij de specialist zijn op gebied van zonwering met kennis en kwaliteit hoog in het vaandel. Wij zijn er om u te ontzorgen, zodat u of uw klanten genieten van een aangenaam binnenklimaat met de juiste zonwering in topconditie! Omdat we centraal in zuidelijk Nederland gehuisvest zijn werken wij binnen een flink rayon. Wij streven er altijd naar om u een zo compleet mogelijk pakket te bieden. Het enige dat u hoeft te doen is ons inschakelen.

“De terugkoppeling is altijd goed, ik ben goed op de hoogte van wat er gebeurt.”
Frans van Dongen
Building Management Coördinator GfK Nederland

Accountmanager Glenn van Riel

‘Ik werk voor een gemotiveerd, professioneel, bloeiend en groeiend bedrijf met een duidelijke koers waarbij het accent ligt op ontzorgen en kwaliteit bij service, reparatie, onderhoud en het leveren en monteren van nieuwe zonwering.

Het leuke van mijn werk is het meedenken met de klant en oplossingen bedenken. Door de afwisselende werkzaamheden is geen dag hetzelfde. Gemiddeld lossen wij met ons team zo’n 900 storingen per jaar op.

Dat kunnen we snel, omdat we een vakbekwaam en technisch team van VCA gecertificeerde eigen monteurs hebben. Ruim uitgeruste bussen zorgen er voor dat wij een First-Time-Fix mentaliteit hanteren’. 

Meer weten? Neem contact op met Glenn.

Het hele jaar goed functionerende zonwering?

Kies dan voor een onderhoudscontract. U bent het hele jaar door verzekerd van zonwering die goed werkt. En u verlengt de levensduur van de zonwering en de kwaliteit blijft behouden. Bij een meerjarig onderhoudscontract bieden we met een exploitatiebegroting extra inzicht in de conditie van de zonwering en aankomende kosten. U heeft inzicht in de onderhoudskosten voor de komende jaren. En duidelijkheid over de acties die wij uitvoeren om uw zonwering in top conditie te houden.

Een Onderhoudscontract maken wij altijd op maat. Op basis van uw wensen en mogelijkheden. Hiervoor gaan we met u in gesprek en doen we een inspectie van uw zonwering.

Het inspectierapport geeft inzicht in de prioriteiten en aandachtspunten van het Onderhoudscontract.

  • Visuele inspectie op locatie
  • Contract op maat opstellen
  • Inspectie- en onderhoudswerkzaamheden uitvoeren door monteurs.
  • Onderhoudsrapportage aanleveren
  • Bijbehorende offerte voor herstelwerkzaamheden.

Maatschappelijk Betrokken Ondernemen

Zo betrokken als wij ons voelen bij onze klanten voelen wij ons ook bij hen voor wie de zon minder schijnt. Voor elke verkochte meter doek doneren wij € 0,10 aan KWF Kankerbestrijding. 

KWF logo

Duurzaamheid/regelgeving

We vinden het belangrijk om zo duurzaam mogelijk te ondernemen en te produceren. We scheiden ons bedrijfsafval en laten dit waar mogelijk op een duurzame manier recyclen. Dat zie je onder andere aan ons Alu-Eco keurmerk.

Keurmerk

We dragen het keurmerk van onze brancheorganisatie VMRG en de Europese Unie en zijn aangesloten bij Metaalunie cao. Uiteraard zijn wij VCA gecertificeerd conform de VCA checklist Veiligheid, Gezondheid en Milieu.

Ons bedrijf in beeld

Video afspelen

Meer weten over onze Service & Onderhoud?

Neem contact met ons op!