Bent u particulier?

Zonwering op maat tegen fabrieksprijzen

Showroombezoek op afspraak

Neem contact met ons op!

Telefoon

Heeft u een terrasoverkapping maar geen zonwering? Op zoek naar een complete terraszonwering? Of misschien zelfs naar een volledig vrijstaande zonwering? De Solidare is de oplossing.

Het ideale terrasscherm. Door de speciaal ontworpen armconstructie heeft u een zonnescherm waarbij de volledig vrije doorgang van het terras behouden blijft.

Uitvalschermen zijn bijzonder geschikt voor toepassingen waar geen vrije doorloop noodzakelijk is. Het zijn relatief eenvoudige, maar zeer effectieve uitvalschermen. Een uitvalscherm houdt niet alleen de warmte effectief buiten maar is bovendien een fraaie toevoeging aan uw woning.

Bij een ritsscreen loopt het doek geheel in zijn zijgeleider. Hierdoor staat het doek altijd strak en kan het doek niet gaan klapperen. Uw raam is volledig afgedekt en een ritsscreen houdt maar liefst 90% van de zonnewarmte tegen.

Rolluiken staan synoniem voor comfort en creativiteit. Functionaliteit, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid zijn kenmerkende woorden van een rolluik.

Een elektrisch rolluik met een Somfy motor is een slimme keuze. Somfy is compatibel met vrijwel al onze rolluiken. Of het nu gaat om een wandschakelaar, een afstandsbediening of bediening via de Somfy rolluik app (Connexoon Window)

Informatie of advies nodig? Mail ons!

Wij reageren doorgaans binnen 24 uur.