Showroom

Showroombezoek op afspraak

Peeters Zonwering Oosterhout

Zonwering op maat tegen fabrieksprijzen voor particulieren!

Showroom

Natuurlijk bent u ook in onze showroom aan de Everdenberg 30 te Oosterhout van harte welkom.

Bent u geïnteresseerd in onze producten neem dan vooral contact met ons op! Wij zijn maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar: 0162 420 442.

Hoe mooi onze website ook is, wij kunnen de producten digitaal niet zo mooi en uitgebreid presenteren als in de showroom.

Showroom Peeters
Showroom Peeters

Identiteit & Missie

Peeters Zonwering Oosterhout is een bedrijf dat buitenzonwering assembleert voor particulieren in de omgeving van Oosterhout. Ons team bestaat uit gemotiveerde werknemers die u graag helpen met het adviseren van de juiste zonwering. Kennis en aandacht staan hierbij centraal. Omdat zonwering een product is dat jaren mee kan gaan, is het van belang om voor zonwering te kiezen die perfect bij uw situatie past.

In Oosterhout toveren wij iedere zaterdag de fabriek om tot een sfeervolle showroom. In onze showroom doorziet u dan ook meteen de fabriek waarin al onze producten worden geassembleerd. Wij maken onze zonwering dus op maat. Omdat wij onze knikarmschermen en andere doekzonwering zelf assembleren, bieden wij een leveringstijd van 5-7 weken.

Visie

Aangezien wij sinds de zomer van 2014 Peeters Zonwering Oosterhout hebben opgestart, is het vooral ons doel om in de omgeving van Oosterhout bekend te staan als een professioneel bedrijf dat zich richt op het adviseren en leiden van de particulier ten opzichte van de juiste keuze van zonwering. Doordat Peeters Zonwering Oosterhout een bedrijfstak is van het moederbedrijf Peeters Projectzonwering, dat ondertussen al 20 jaar bestaat en zijn vakkunde uit de projecten markt heeft gehaald, kunnen wij door middel van onze kennis en grote betrokkenheid in de zonwering, onze klanten éxtra goed adviseren. Doordat wij het hele proces van verkopen, tot het assembleren en monteren van de zonwering zelf doen, kunnen wij de klant garanderen van een hele goede samenwerking met Peeters Zonwering Oosterhout. Waarbij wij uiteraard een geschikt en professioneel product afleveren.

Kernwoorden die passen bij Peeters Zonwering Oosterhout:

  • Fabrieksverkoop
  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Zonwering op maat
  • Snelle leveringstijden
  • En een prettige samenwerking tussen u en ons

Informatie of advies nodig? Mail ons!

Wij reageren doorgaans binnen 24 uur.